Yazarlar : Barış Küçük, Metin Aydın, Yaşar Mirzaoğlu, Tayfun Taşkın, Gökhan Aksoy, Yekta Cem Yıldırım, Ebru Çorbacıoğlu, Necip Özgür Oluklu, Hamza Parlak, İsmail Alagöz, Ufuk Pişkin, Nazif Karatay, Umut Hakan Erdem, Emir Kudubeş

- Her yeni baskıda kalitesini daha da artırmayı hedefleyen MÜESSİR Hâkimlik Çıkmış Soru Bankası, 2021 baskısını İlkuzem (Hakimlik Akademisi) iş birliği ile ortaya çıkarmış, 14 kişilik dev yazar kadrosuyla içeriğinde de genişlemeye gitmiştir. Her bir bölüm en az 2 yazar tarafından incelenip kontrol edilmiştir.

- Hakimlik sorularında uyarlama yöntemine son verilmiş, ÖSYM'ye telifleri ödenmek suretiyle hakimlik sorularında orijinal versiyonların kullanılması devam edilmektedir. MÜESSİR 2021'de TÜM Adli Hakimlik ve TÜM İdari Hakimlik sınavlarında sorulan sorular ile 2020 KPSS ve 2020 Kaymakamlık sorularının ORİJİNAL hali kullanılmıştır. Tabi ki eski yıllara ait sorularda değişen mevzuattan kaynaklı güncellemeler yapılması gerekmişse bu güncellemeler yapılmış ve soruda bu husus belirtilmiştir.

- MÜESSİR Çıkmış Soru Bankası ADLİ SET ve İDARİ SET olarak iki farklı şekilde temin edilebilir. Böylelikle ihtiyacınız olmayan kitapçığın maliyetine katlanıp daha fazla para vermek zorunda kalmayacaksınız. Ayrıca hem Adli hem İdari Hakimlik sınavına hazırlanmak isteyen bir aday ADLİ SET'in haricinde eksik kalan Vergi Hukuku ile Maliye-İktisat kitapçıklarını ayrı olarak temin etme imkanına sahiptir.

- Geçmiş yıllara ait bazı soruların defalarca sorulduğu, bu soruların ya aynı sorular ya da çok benzer sorular olduğu görülmüştür. Bu soruları tek soru altında birleştirerek hem gereksiz tekrarın yapılmaması hem de tek soru altında birden fazla sınav sorusunu görmeniz sağlanmıştır. Buradan hareketle, tek çatı altında birleştirilen soruda birbirinden farklı yıllarda ya da farklı sınavlarda sorulan belki 2 belki 3 sınavın sorusunu çözmüş olacaksınız. Bu şekilde MÜESSİR 2021 ADLİ Hâkimlik Çıkmış Soru Bankası seti içerisinde 4680 sınav sorusu, MÜESSİR 2021 İDARİ Hâkimlik Çıkmış Soru Bankası seti içerisinde ise 4240 sınav sorusu bulunmaktadır.

- MÜESSİR 2021 ADLİ Hâkimlik Çıkmış Soru Bankası seti içerisinde 221 adet tablo, MÜESSİR 2021 İDARİ Hâkimlik Çıkmış Soru Bankası seti içerisinde 225 adet tablo yer almaktadır.

- Tüm alanlarda, basım tarihine kadar yapılan kanun değişiklikleri işlenmiş, değişikliklerle ilgili çıkmış soru yoksa bile bu değişiklikler ayrıca ilgili bölüme metin olarak eklenmiştir.

- Bildiğiniz üzere İş Hukuku sorularının Adli hakimlik geçmişi yok, ancak soruları hazırlayanın ÖSYM oluşu dikkate alındığında ÖSYM kaynaklı KPSS'de ÇEKO bölümündeki sorular ile ÖSYM'yi ölçü alan SMMM sınavlarının iş hukuku soruları incelenmiş ve 2019, 2020 Adli Hakimlik sınav soruları ayarında sorular sorulduğu belirlenmiş olup bu sınavlarda yer alan ve Adli Hakimlik kapsamında olan 267 adet soru tespit edilerek aynı ya da benzer sorular tek çatı altında birleştirilmek suretiyle bu sorular İş Hukuku bölümüne işlenmiştir.

- MÜESSİR 2021 İDARİ Hâkimlik Setinin içinde Maliye ve İktisat kitapçığı da yer almaktadır. Maliye kısmında 2001-2020 arası tüm İdari Hakimlik soruları ile 2020 KPSS, 2020 Sayıştay ve 2019 KPSS soruları bulunmaktadır. İktisat kısmında ise İdari Hakimlik ile son yıllara ait KPSS, Kaymakamlık ve Sayıştay sınavlarından özenle seçilmiş öğretici sorular olmak üzere toplam 300 soru yer almaktadır.

- Her alanda sorular kendi içinde konularına göre tasnif edilmiştir.
- Gerektiğinde tablolar ve kutulu anlatımlar ile cevap içeriği veya ilgili bölüm desteklenmiştir.
- En kapsamlı ve en güncel soru bankası olması hedeflenmiştir.

14 kişilik dev ve uzman bir yazar kadrosu tarafından kaleme alınan MÜESSİR soru bankamız hâkimlik sınavları öncesinde umarız ismiyle müsemma olacak ve bu yolda bitirilmesi gereken EN ETKİLİ kitap olacaktır.

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9786257262187
Yayın Tarihi :2021-04-26
Yayın Dili :Türkçe
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :3000
Kapak :Karton
Kağıt :1.Hamur
Boyut :165 X 235
Emeği Geçenler :
Yazar   : Barış Küçük
Yazar   : Yaşar Mirzaoğlu
Yazar   : Hamza Parlak
Yazarın Diğer Eserleri
İlgili Eserler